Seminar „Work and Live in Japan“

Virginie Grillet, Mitarbeiterin des Recruitment Services TOP CAREER der Fourth Valley Concierge Corporation aus Tokyo, lädt am Donnerstag, 03.11.2016, ab 16:30 Uhr zu einem Seminar zum Thema „Work and Live in Japan“ ein!

Die Anmeldung erfolgt über die Veranstaltung auf Facebook!

In dem englischsprachigen Seminar „Work and Live in Japan“ wird Frau Grillet über den Anwerbungsprozess von japanischen Unternehmen sowie Job- und Praktika-Möglichkeiten in Japan informieren.

Kleiner Bonus: Für motivierte sowie interessierte Studenten winkt anschließend die Möglichkeit, im Februar 2017 die TOP CAREER Fair in London zu besuchen!

• Wann: Donnerstag, 3. November 2016, 16:30 Uhr
  • Wo: Universität Düsseldorf, Geb. 23.03.01.61
  • Ablauf und Inhalte des Seminars:
  1. Recruitment trends
  2. Japanese employment standards
  3. Fourth Valley’s support during the recruitment process
  4. TOP CAREER Fair in London (11. & 12. Februar 2017)
  5. Testimonials
  6. Q & A

A short presentation of TOP CAREER:
Fourth Valley Concierge is a recruitment consulting company based in Tokyo. We have 2 departments:

1. Study Abroad supports for international students
  2. Top Career for young graduates

Our recruitment service TOP CAREER, founded in 2007 as the main service of Fourth Valley Concierge Corporation, has been working as a hub to connect Japanese corporations and foreign university students as well as recent graduates.

We have rich network of more than 100,000 university students around the world, and have successfully provided them with internship / full-time job opportunities with Japanese major corporations in various industries.

Trends:
The Japan Times reports there were 717,504 foreign workers in Japan in 2013, a number up 5.1% from 2012. More and more Japanese companies are looking for young graduates/Top universities in Europe (UK, France and Germany).

Fourth Valley Tokyo has been recruiting young talents for Asian companies for almost 10 years.
Japan seeks edge with global talents and we are screening them to start their career in Asia.
Recently, 2 of our Interns (from Oxford and Princeton) got an offer from Tokio Marine (Huge Insurance company).

Only universities able to establish links with companies can promote the employability of their graduates.

___________________________________________________________________________________________________

Alle Modernes-Japan-Studierenden, Alumni sowie Interessierten sind herzlich willkommen!

Damit wir wissen, mit wie vielen Besuchern wir rechnen können, bitten wir um eine möglichst frühzeitige Anmeldung über das Facebook-Event.

Virginie Grillets Biographie und Tätigkeitsbeschreibung können sich Interessierte hier ansehen.
Kontaktdaten:
Virginie GRILLET
Fourth Valley CC Asia – Europe
Europe Manager
E-Mail: Virginie.Grillet@4th-valley.com

Tokyo Headquarter Office
Dainana Akiyama Bldg, 6F, 5-3 Kojimachi, Chiyoda-ku,
Tokyo 102-0083 JAPAN
TEL: +81-3-3263-6847

www.4th-valley.com
www.topcareer.jp
study.topcareer.jp