Heute: „Live and Work in Japan“-Seminar – Angebot für Studierende und Alumni

Es gibt noch freie Plätze! Eine Anmeldung ist nicht mehr erforderlich.
Work-in-Japan-6
Die Fourth Valley Concierge Corporation organisiert dieses Jahr zum zweiten Mal ein „Live and Work in Japan“-Seminar für Modernes Japan Studierende und Alumni an der HHU. Im Anschluss besteht die Möglichkeit, im November die Career Fair in London zu besuchen.

Die Veranstaltung findet am Dienstag,  24. Oktober 2017 von 17–18:30 in 23.32.U1.42 auf Englisch statt. Um eine Anmeldung im LSF (unter Modernes Japan „Sonstige Lehrveranstaltungen) oder für Alumni per Email über Celia Spoden wird gebeten.

Eine Zusammenfassung der Veranstaltung vom letzten Jahr gibt es hier.

More and more Japanese companies are looking for young graduates / Top universities in Europe (UK, France and Germany). Fourth Valley Tokyo has been recruiting young talents for Asian companies for more than 10 years. Japan seeks edge with global talents and we are screening them to start their career in Asia.

* Target: Young Graduates, Bachelor students, Japanese speakers (any major), Master students (graduating in 2018) or Alumni with 1-3 years of experience.

• Duration: October 24th 2017 (Tuesday) 17–18:30
  • 60 minutes (40 minutes presentation + Questions & Answers session).

The contents of the seminar include:

• characteristics of Japanese companies,
  • differences between Japanese companies and companies in Europe,
  • what to know before challenging to apply to Japanese companies, testimonials etc.
  • At the end of the presentation, there will be a Q&A session.

Students who are interested are welcome to join a Career Fair in London in 11-12 of November 2017. http://www.topcareer.jp/inter/fair/tceuro2017/

Contact in France/Paris:
Virginie GRILLET